De club

In 2003 besloten een aantal squashfanaten, die bij de Twentehallen in Enschede wekelijks leuke squashpartijen tegen elkaar speelden, om zichzelf eens te meten aan de medesquashers in het land. Met de naam DropShot als squashvereniging zijn ze competitie gaan spelen bij Euregio-squash.

In 2005 groeide DropShot uit tot een club met 25 leden. Dit was het moment om een officiële vereniging te worden en DropShot schreef zich in bij de KvK met een notariële akte. Sindsdien heeft DropShot voorop gesteld om jaarlijks in competitieverband te spelen met als doelstelling om met de leden gezond te sporten en om de sport squash zelf te promoten. Daarbij worden er in de loop van dat jaar een aantal activiteiten en gezellige avonden georganiseerd waarbij de leden van DropShot betrokken zijn, al dan niet in samenwerking met de Twentehallen. Op dit moment telt de club 35 leden.

Om conditie en speelsterkte op peil te houden zijn er op dinsdag- en donderdagavond vaste tijden waarop de leden bij elkaar komen in de Twentehallen om te squashen. Verder gebeurt het regelmatig dat enkele leden samen afspreken om op andere tijden te squashen.

Lid worden bij DropShot kost € 28,- per maand. DropShot biedt de leden hiervoor:

 • Vaste trainingsavonden op donderdagen.
 • Een 6-tal banen zijn hiervoor vast gereserveerd van 19:15-21:45 uur bij de Twentehallen.
 • Training gegeven door een ervaren instructeur.
 • Een veelzijdigheid aan medesquashers van verschillende niveaus die zichzelf graag aan de anderen meten.
 • Inschrijving bij de Nederlandse Squash Bond (NSB) met daarbij een persoonlijk NSB-lidnummer.
 • En natuurlijk de gezonde portie gezelligheid in de vorm van activiteiten (kerst/nieuwjaarsborrel, intern toernooi, uitje) en een babbeltje en drankje na de trainingsavonden aan de bar bij de Twentehallen.

  Wil je meer weten dan kun je een keer langskomen bij de Twentehallen, wellicht op een trainingsavond, of je neemt contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
 •  

  DropShot heeft ook een bestuur om alles in goede banen te leiden. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  - Voorzitter: Bob van der Velde
  - Secretaris: Ronald Borst
  - Penningmeester:
  Remco Gosselink
  - Sportcommissaris: Eddy Struwer
  - Websitebeheer: Winston Nathoenie

   

   
  Wedstrijden
  There are no events at this time
  Sponsoren
  Slideshow Image 1
  Slideshow Image 2
  Slideshow Image 3
  Slideshow Image 4
  Zoeken